Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi

Tv8'de yayınlanan İşte Benim Stilim’de bu hafta yarışmaya veda eden isim belli oldu. Yarışmacıların kıyafet balosu konseptiylr podyuma çıktıkları yarışmada, bir kişi daha yarışmaya veda etti. eleme gecesinde jüriden en düşük puanı alan isim Almila Kuroğlu oldu. Yarışmacılar ise Maria Surina 'nın adını verdi.  Son yapılan oylama ile bu hafta Almila Kuroğlu elendi ve stüdyoyu ağlayarak terketti.Bu hafta 3 isim koruma altında olduğu için adları söylenemedi. Zeynep Öztürk , Gülay Hançer ve Melisa Şahin taç giydikleri için elenme korkusu yaşamadılar. İşte Benim Stilim Eleme Gecesi’nde; İvana Sert sergilediği “Hip Hop” dansıyla geceye damgasını vuracak,Ayshe,Cem Belevi,Simge ve Yankı Alperbeğenilen şarkılarını seslendirdi.
İşte Benim Stilim’in bu hafta sonu yapılacak eleme gecesinin konuk jüri üyesi oyuncu “Ersin Korkut” oldu.
Programda ayrıca; Ayshe, Cem Belevi, Simge ve Yankı Alper şarkıları ile renk kattı. 10 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele ederken, giysileriyle sürprizler yaptılar. Gecenin konsepti ise “Kostüm Partisi”. Kostüm Partisi kıyafeti ile ekrana gelen yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarıştı. Birbirinden renkli görüntüler ve eğlenceli dakikalar yaşandı. Eleme gecesinde yarışmaya ve hayallerine veda eden isim kim oldu?
İşte Benim Stilim eleme gecesi performansında jüriden en düşük puanı alan üç isim çıktı. Bu isimler Zeynep Öztürk , Maria Surina ve Almina Kuroğlu oldu. Zeynep Öztürk taç sahibi olduğu için elenme riskinden kurtuldu. Maria ve Almina arasında ise hafta içindeki yıldız sayısına bakılındı ve elenmek üzere kalan isim Almila Kuroğlu oldu. Elenmek üzere diğer ismi ise yarışmacılar belirledi ve Maria Surina 'nın adını verdiler. Jürinin önüne son karar için Almila ve Maria çıktı.

JÜRİNİN OYLARI
Kemal Doğulu Maria Surina gitsin dedi.
Uğurkan Erez Maria Surina gitsin dedi.
İvana Sert Almila Kuroğlu gitsin dedi.
Nur Yerlitaş da Almila ismini verdi.
Jüride yine bir bir klasik oldu ve kim gitsin kararı konuk jüri üyesi Ersin Korkut 'un oyunu kaldı. Ersin Korkut da Almila Kuroğlu 'nun adını verdi. İşte Benim Stilim 'de bu hafta Almila Kuroğlu elendi ve stüdyoyu ağlayarak terketti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.