Öne Çıkanlar londra koronavirüs maç saat kaçta Bursa Kebap Evi londra Wolverhampton Nottingham Aydın Çubukcu İngilizlerin Atatürk saygısı Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu Aegean Sea Ways

Bu haber kez okundu.

Öldürülen müzisyen Değer Deniz kimdir

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde akşam saatlerinde ablasından haber alamayan kardeşi çilingir çağırarak kapıyı açtırdı ve cansız bedeni ile karşılaştı.  Olay Beyoğlu Kuloğlu mahallesi'ndeki bir apartmanda yaşandı. Değer Deniz'in çanta kayışı ile boğularak öldürüldüğü bildirildi.İddiaya göre, evinde yalnız yaşayan Değer Deniz (39), kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çanta kayışıyla boğularak öldürülmüş halde bulundu.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Savcının olay yerine gelerek yaptığı incelemenin ardından müzisyen Değer Deniz'in cenazesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.Olayı duyarak, evin önüne gelen Değer Deniz'in arkadaşları, cenaze tabuta konulurken gözyaşlarına boğuldu.

Değer Deniz kimdir? 

Yıllardır müzikle uğraşan Değer Deniz'in, 2012 yılında 'Bekle' adlı bir albüm çıkardığı, son yıllarda ise bir otelde çalıştığı öğrenildi.Değer Deniz Metro grubunda gitar çalmış, geri vokal ve düzenlemelerini de yapmış müzisyendir. Aynı zamanda bez bebek dizisinin jeneriğini yapmış ve seslendirmiştir. İlk albümünün adı ise Bekle'dir. Ankara doğumlu müzisyenin eline aldığı ilk enstrümanı mandoliniydi, böylece okumayı öğrendikten hemen sonra müziği keşfedecek, ve ruhunu besleyen bu esrarengiz sanat dalı hayatında belki de kendisinin de tahmin edemeyeceği kadar uzun kalacaktı. Mandolin yolculuğu, ortaokul sıralarında yerini piyanoya, lisede ise gitara bıraktı. Ortaokul ve lisede birçok grupta solo gitarist, klavyeci ve vokalist olarak yer aldı. Senfonik trash metal'den, country-alternatif müziğe, soft rock'tan, ambient'a kadar bir çok müzik türünü bu gruplarla beraber icra etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.