Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Esra Bilgiç

Bu haber kez okundu.

Sabahat Akkiraz'lı CHP Halkla Dayanışma Gecesi

CHP İngiltere tarafından CHP Halkla Dayanışma gecesi düzenlendi. Sabahat Akkiraz 20 Nisan Pazar günü Londra’da. 20 Nisan Pazar günü yapılacak olan Halkla Dayanışma gecesinin konuğu ise CHP Milletvekili Sabahat Akkiraz. Sesi, yorumu ve şarkıları ile milyonların gönlünde taht kurmuş olan sanatçı Londra’lılarla tekrar buluşmak için gün sayıyor.

CHP Milletvekili Durdu Özbolat

Sabahat Akkiraz’lı CHP Halkla Dayanışma Gecesine Türkiye’den gelecek olan CHP Milletvekili Durdu Özbolat da katılacak. Gecede Sabahat Akkiraz ve Tuğba Özcivan sahne alacak. CHP’ye gönül verenlerin, Sabahat Akkiraz hayranlarının ve güzel bir konser dinlemek isteyenlerin kaçırmamaları gereken gecenin biletleri icin acele edin.

Kervan Düğün salonunda 

Edmonton bölgesinde bulunan Kervan Düğün salonunda saat 20.00 de başlayacak olan gecenin biletleri £15 ‘tan satışa sunuldu. 7 yaş altı çocuklara ücretsiz olacak gecenin biletleri Şirwan Süpermarketler ve Hayat Kebap’tan temin edilebilecek.Online bilet almak isteyenler ise www.chpingiltere.co.uk/bilet adresinden biletlerini alabilecek. Detaylı bilgi almak isteyenler 07956 605 912 veya  07958 271 455 nolu telefonlardan [email protected]  bilgi alabilirsiniz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.