Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter

Bu haber kez okundu.

Semiramis Cyprus Garden'da

Avrupa Magazin/İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Türk Toplumu'nun gururu olan Semiramis Çalışan, O Ses Türkiye Yarışmasındaki performansı ile göz doldurmuştu. Semiramis Avrupa Gazetesi’ne Özel konuştu. Semiramis Çalışan şunları söyledi: “Çok değerli sevenlerimden hala mesajlar geliyor.  Albüm çalışmalarına başladığımın müjdesini vermek isterim.  Mustafa Sandal ile halen çalışıyorum. Kendi konserlerimi veriyorum ve herşeyden önemlisi süper bir albümle geliyorum.  O Ses Türkiye Yarışması finalisti Semiramis, halen yarışma ile ilgili gelen mesajlar durmuyor.  Beni benimsedikleri ve sevdikleri için cok mutluyum” 

Cyprus Garden’da buluşalım

“Benim için o ses Türkiye, çok eğlendiğim ve tecrübe kazandığım bir deneyimdi ayrıca kendimi en iyi şekilde tüm Türkiye’ye kanıtlayıp göstermiş oldum. Bana verilen değer ve sevgi paha biçilmez çok gururlandım ve cok ama cok sevildim. Sevilmek mükemmel bir duygu bana Türkiye nin ve dünyanın dört bir yanından gelen hoş ve duyarlı mesajlar ve yorumlar inanılmazdı. Hayranlarımı  5 Temmuz Cuma akşamı  Cyprus Garden’a bekliyorum.”

Engin Yorgancı “Tüm Rezervasyonlarımız dolmak üzeredir. Bizlerle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmek istiyorsanız yerlerinizi hemen ayırtınız” diyerek Semiramis hayranlarına erken rezervasyon yaptırmaları uyarısı yaptı. Rezervasyon için Engin Yorgancı 07738410870 - 020 8527 9892 Cyprus Garden, The Fairways, Southend Road, Chingford, London E4 8TA 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.