Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Şeref Meselesi'nin Sibel'i Yasemin Allen diziden neden ayrıldı

'Şeref Meselesi’ dizisinde ‘Sibel’ karakterini canlandıran Yasemin Allen, önceki akşam sürpriz şekilde diziye veda etti. Daha önce kokusu gelmeden, paldır küldür gerçekleşen bu ölüm, kafalarda soru işaretleri bıraktı. İddialara göre Allen, ana karakter olarak yola çıkan, ancak giderek yan role dönüşen karakterinden rahatsız oldu.Üzerine oyunculuğuyla ilgili eleştiriler de gelince ‘vaktinden önce ölmeyi’ kendisi istedi. Allen’in diziden ayrılması hayranlarını kızdırdı. “Yasemin için kötü oyuncu diyenlere son oyunculuğu kapak olsun! Sayın (!) senaristlerimiz, Kerem ile Yasemin. Böyle bir uyumu bir daha zor bulursunuz” yorumları yapıldı.Yasemin Allen ise iddiaları yalanlayarak “Senaryonun orijinali gereği ayrıldım. Türkiye’de bir başrolün sezon sona ermeden ölmesi olağan dışı, biz orijinal senaryo gereği 12. bölümde ölen bir karakteri 21. bölüme kadar taşıdık. Bu yüzden beklenmedik, çok ters köşe bir gündeme imza attık” dedi.Dizinin İtalyan versiyonunda Allen’in canlandırdığı Sibel karakterine denk gelen Serena Autieri’nin canlandırdığı Olga, sezonun sonunda ölüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.