Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

Sunucu Vatan Şaşmaz vefatından önce oğlunun adını koymuş

Geçtiğimiz ay eski manken Filiz Aker tarafından feci sekilde öldürülen Vatan Şaşmaz'ın ölmeden bir gün önce çocuğunun cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendiği ve adını "Asil" koyduğu yakın arkadaşı Tuğba Özay katıldığı bir programda açıkladı.Tuğba Özay katıldığı canlı yayında, eski sevgilisi tarafından öldürülen yakın arkadaşı Vatan Şaşmaz'ı andı. Özay, "Vatan Şaşmaz oğlunun adını "Asil" koyacaktı" dedi.

HABERİ ANNESİNE BÖYLE VERMİŞ

Tuğba Özay "Vatan ölmeden bir gün önce eşi Yasemin'le Ankara'ya gitmiş ve bir oğlu olacağını öğrenmiş. Vatan hemen annesine mesaj atmış. Babannesi torunun Asil Şaşmaz'la tanış" şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.