Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

Survivor'da hangi isimler elenmek üzere aday oldu

Survivor'da bu hafta çok heyecanlı bir eleme gecesi yaşanacak. Survivor'da elemeye kalan son isim de dün akşam belli oldu.  Geçtiğimiz hafta Atakan ve ardından Yunus Günçe'nin ismi çıkmış ortalık karışmıştı. Bu haftada Ezgi'nin adı söylendi. Birleşme partisinin ardından eleme günü de değişti. Artık Pazartesi gecesi eleme gecesi olacak.

Survivor'da ünlüler takımı zor bir haftadan geçiyor. Birleşme partisinin ardından aynı adada yaşamaya başlayan ünlüler, gönüllüler yarışmacıları adeta oyuna sıfırdan başladılar. Survivor'da dün akşam dokunulmaz oyununu gene kaybeden ünlüler gergin bir konsey geçirdi. 

Survivor'da ada konseyinde dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı Ezgi'nin adını yazarak eleme potasına kalan son isim belli oldu. Survivor'da bu hafta elenme adayı olarak Atakan, Ezgi ve Yunus eleme potasında olan isimler oldu.Adaların birleşmesinin ardından Survivor'da elemeler Pazartesi akşamları yapılacak. 

Survivor 7 Mayıs ödül oyununu kim kazandı?

Survivor yine nefes kesen bir ödül oyununa sahne oldu. Survivor'un 7 Mayıs Cumartesi akşamı gerçekleştirilen ödül oyununun hediyesi ise iletişimdi yani aileler ile görüşme bu bakımdan ödül oyunu büyük bir önem taşıdı. Gönüllüler ve ünlüler takımının kıyasıya mücadelesi geceye damgasını vurdu. Survivor'da ödül oyunu sırasında ise Efecan, Gizem Memiç'i ağlattı.Survivor'da Gönüllüler takımı ünlüler takımını mağlup ederek bu önemli ödülün sahibi oldu. Ödül oyunu sırasında ise Efecan, Gizem Memiç'i ağlattı. Ayrıca Survivor'da Bil Bakalım oyunu da oynandı. Renkli anların dakikaların yaşandığı oyunu ünlüler takımından Yattara kazandı. Her anı heyeccan dolu ödül oyununu gönüllüler 10’a 8’lik skorla kazandı ve yarışmacılar ailelerinden gelen videolarla hasret giderdier. Öte yandan oyunu kazan yarışmacılar 4 yumurta ve 2 patatesin de sahibi oldular.

EFECAN'IN SÖZLERİ GİZEM MEMİÇ'İ AĞLATTI!

Ödül oyununda rakibinden puanı alan Gizem Memiç, kenara geldikten sonra Efecan'la kısa süreli bir tartışma yaşadı. Gerilen Gizem Memiç, gözyaşlarına hakim olamadı…

SURVIVOR'DA YUNUS VE ATAKAN ELEMEYE KALAN İSİMLER OLDU!

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Yattara, ikinci eleme için Yunus'un adını söyledi. Yunus ve Atakan Ünlüler takımından eleme için çıkan isimler oldu.

Survivor 2016’da Birleşme partisi sonrası dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından ilk eleme adayı Atakan oldu. Atakan eleme adayı olduktan sonra şöyle ifadeler kullandı; “Aslında çok uzun konuşmayı düşünmüyorum ama birkaç şey söylemek istiyorum. Dün benim yanımda olan insanların bugün karşımda olması, dairesel hareketler yapması beni çok fazla şaşırtmadı. Hepsinin canı sağ olsun, burada kalmayı çok fazla istiyorum, ilk aday benim, dokunulmazlık oyunu daha var ve kendi içimizden bir aday daha var, takdir halkımızın. Bunu ilerleyen günlerde göreceğiz”

Survivor bu akşam 63. bölüm ile ekrana gelecek. Bu akşam oynanacak İletişim ödülünde kazanan taraf kim olacak? Son iletişim ödülünü kazanan Ünlüler takımı galibiyetlerini sürdürmek isterken; Gönüllüler takımı artık iletişim ödülünü kaptırmak istemiyorlar. Kıyasıya rekabet yaşanacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.