Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Azerbaycanın başkenti Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu Geri dönüşüm Küresel İklim değişikliği

Bu haber kez okundu.

Survivor yarışmacısı Adem'in parmağı kırıldı yarışmaya devam edecek mi

Her bölümü nefes kesen Survivor’ın 62. bölümü dün akşam TV8’de ekranlara geldi. Survivor son bölümde iki takım dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldiler.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Hem performansa hem de beceriye dayalı dokunulmazlık oyununda her iki takım da inanılmaz bir mücadele verdi. İlk turu Ünlüler takımı alırken ikinci turu ise Gönüllüler takımı kazandı. Final turunda ise Ünlüler 4 – 1 geriden gelip oyununu kazanmayı bildi.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Kaybedilen oyun sonrası Gönüllüler bir kişinin ismini belirlemek üzere konseyde toplandı. Yapılan oylama sonucu en çok ismi yazılan kişi Berna oldu. Haftanın ilk eleme adayı olan Berna bu duruma alışkın olduğunu, sebebini hiç merak etmediğini belirterek saygı duymaktan başka bir şey olmadığını dile getirdi.

ADEM’İN PARMAĞI KIRILDI

Dokunulmazlık oyunu esnasında ünlü yarışmacı Adem Kılıççı, kazandığı oyun sonrası, hırsından ayağını hızlı bir şekilde tahtaya vurunca parmağını kırdı. Ünlü yarışmacı bu durumu bench’teki kötü enerjiye bağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.