Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe Aytac uk

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE ELEMELERİ YAPILDI

Türkiye’ye yepyeni bir güzellik yarışması anlayışı kazandıracak olan Miss Eurovision uluslararası güzellik yarışmasının Türkiye elemeleri, 22 Ağustos Perşembe günü WOW Convention Center Opal Salonda yapıldı. Birbirinden iddialı güzellerin katıldığı yarışmada, İsviçre’de doğan, Londra’da yönetim bölümü okuyan, 5 yabancı dil bilen 25 yaşında ki Derya Erdem, Miss Eurovision Türkiye Güzeli seçildi.

 

Birbirinde güzel ve iddialı yarışmacıların bulunduğu Miss Eurovision güzellik yarışmasının jüri üyeleri, Azeri güzel Günay Musayeva, Estetik Cerrah Op. Dr. Metin Kerem, Modacı Erhan Çiçekli, Ottoman Dans Topluluğu Genel Sanat Yönetmeni Levent Yılmayan ve güzellik yarışmasının Genel Koordinatörü Barış Kıvılcım’dı. Sunuculuğunu Gaye Göç’ün yaptığı yarışmada adaylar mayo ve abiye kıyafetlerle göz kamaştırdı.

 

Dünya da Bir İlk!

 

Miss Eurovision güzellik yarışmasında jüri üyesi olan Günay Musayeva, oylama sisteminin şeffaflığını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Musayeva, yarışma için özel olarak hazırlanan, bilgisayar ortamında şeffaf olarak yapılan oylama sistemini daha önce hiçbir yarışmada görmediğini, dünya da ilk kez şeffaf oylama sistemi kullanıldığını söyledi. 

Transparent Voting System (TVS)

 

Güzellik yarışmalarına hem teknolojik, hem de içerik açısından farklı bir boyut kazandıracaklarını söyleyen Renasans Group Başkanı Ayhan Işıklı, TVS (Transparent Voting System) adlı yazılım ile dünyada bir ilki gerçekleştireceklerinin altını çizdi. Yazılıma yaptıkları yatırımın amacının gelişen teknolojiyi kullanmak ve bugüne kadar yaşanan yarışma sonuçları ile ilgili spekülasyonlara son vermek olduğunu belirtti.

 

Uluslararası Final Türkiye’de!

 

Mitolojik dönemden başlayıp günümüze kadar gelen güzellik yarışmalarının tarihçesinin görsel bir showla anlatılacağı, Güzelliğin Evrimi konsepti ile hazırlanan Miss Eurovision güzellik yarışmasının uluslararası finali, Kasım ayında Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak. Daha önce duyurulan tarih, dünya üzerinde yaşanan acı verici insanlık suçları ve ölümler nedeniyle, Kasım ayına ertelenmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.