Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Sunaka soruşturma Londrada çocuk felci virüsü son durum Psikolog Alptekin Aydin Türkiyeyi gururla Azerbaycan Evi uk Avrupalı

Bu haber kez okundu.

Ünlü çift bu kez Türkiye'den evlat edinecek

Ünlü aktrist Angelina Jolie ve eşi Brad Pitt'in 2 yaşındaki Suriye'li yetim Musa'yı evlat edinecekleri iddia edildi. Jolie, Musa ile Birleşmiş Milletler'in mülteciler elçisi olarak Türkiye'deki mülteci kamplarını ziyareti sırasında karşılaşmış.Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin, Hatay Altınözü'ndeki bir sığınmacı kampındaki iki yaşındaki çocuğu evlat edineceği iddia edildi.Woman's Day sitesinin haberine göre, 2 yaşındaki Musa adlı Suriyeli çocuk , çiftin yedinci evladı olacak. Ünlü çiftin üçü evlatlık olmak üzere 6 çocukları bulunuyor.Jolie'nin Musa ile tanışma hikayesinin şöyle olduğu iddia ediliyor.Türkiye'deki mülteci kamplarını ziyareti sırasında Musa'nın hikayesini bir tercümandan dinler. Musa'nin başına gelenlerden çok duygulanan Jolie gözyaşlarını tutamaz. O sırada içeri giren Musa, Jolie'yi üzgün bir halde görünce onu tüm masumlugu ile kucaklar ve teselli etmeye çalışır. Angelina Jolie Musa'nin bir yetim olduğunu öğrenince onu evlat edinmeye karar verir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.