Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi uygur londra İngiltere Uygur Trs Aytac

Bu haber kez okundu.

Zeki Alasya pazar günü son yolculuğuna uğurlanacak

Usta oyuncu Zeki Alasya tedavi gördüğü hastanede 8 Mayıs günü hayatını kaybetti ve bütün Türkiye'de sevenlerini yasa boğdu. Haberi alan yakınları ve sanatçı dostları büyük bir üzüntü yaşarken, pek çok sanatçının haberi olmadığı rahatsızlığından dolayı usta sanatçının hastalığının herkesten gizlendiği yorumlarının yapılmasına sebep oldu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan bu ölüm sonrasında sanat ve siyaset dünyasından bir çok isim üzüntülerini dile getirim taziye mesajı yayınlarken, bir taziye mesajı da Hür ve Kabul Edilmiş Mason Locası'ndan geldi.Locanın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Zeki Alasya'nın vefat haberi Türkiye'deki masonlara kısa bir taziye mesajı ile duyuruldu. Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Usta oyuncu 22 Nisan 2015'den belli karaciğer rahatsızlığı sebebiyle hastanede tedavi görüyordu. Bu gün saat 10:30'da gözlerini yumdu. Pazar günü öğlen saatinde Levent Camii'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezalığı'na defnedilecek.

Türk sinema ve tiyatrosunun en ünlü oyuncusu ve yönetmeniydi.

Yeri geldi güldürdü, yeri geldi ağlattı, yeri geldi düşündürdü.

Güle güle gerçekleri cesurca korkmadan söyleyen ADAM...

Rabbim mekanını cennet etsin..."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.