Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Fransa'da yayınlanan Le Point dergisinden Türk seyirciler için korkutan uyarı

Fransa’nın iç güvenliğinden sorumlu gizli servisi DGSİ’ye dayandırılan bir habere göre Fransa’da faaliyet gösteren aşırı sağcı Neo-nazi grupların hedefinde Türk seyircilerin olduğu belirtildi.Bu holigan gruplarının "Turkey not welcome" (Türkiye’yi istemiyoruz) yazılı tişörtler bile yaptırdıklarını belirten Le Point, holiganlar ve teröristler konusunda Fransız emniyet güçlerinin hiçbir şeyi şansa bırakmadıklarına dikkat çekti.

“TEHDİT SÜRÜYOR”

Öte yandan Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, ülkesinin ev sahipliğini yapacağı Euro 2016'nın güvenliğine yönelik tehdidin sürdüğünü söyledi.Inter radyo kanalına konuşan Cumhurbaşkanı Hollande, "Euro 2016'ya yönelik bir tehdit mevcut ve maalesef bu tehdit daha uzun sürebilir" ifadesini kullandı.Hollande, EURO 2016'nın başarılı bir şekilde geçmesi için güvenliği sağlamaları gerektiğini vurgulayarak, "EURO 2016 olağanüstü olacak. Bu şampiyonada ev sahipliğimizi sürdürmeye karar verdim. Şampiyonanın, bayram havasında geçmesi ve başarılı olması için bütün gücümüzü ve imkanlarımızı seferber edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.Fransa'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek EURO 2016, 10 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.