Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Geri dönüşüm İngiltere Cemevi Türk toplumu için COVID-19 aşı Gelir eşitsizliği Dünya Gündemi Ramazan ayı Koronavirüs Türkler

Bu haber kez okundu.

Kiraz Mevsimi'ne sürpriz konuk oyuncu

Başrolleri Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya ve Neslihan Yeldan’ın rol aldığı  dizi reytinglerde üst sıralardaki yerini koruyor.  Usta oyuncu Cihat Tamer’in konuk oyuncu olarak yer aldığı 33. Bölümün konusu şöyle:

“Ayaz sen beni bir dinlesen! Felaketimiz olacaklar diyorum.”

Öykü’nün panikle bahsettiği sürpriz misafirler kim? Diğer taraftan Mete kirli bir oyunun içine girmiş, hırstan gözü dönmüş bir halde planlar kurar. Ayaz ve Öykü’nün ihtiyacı olan destek hiç beklenmedik birinden gelir. Mehmet Ayaz’ın babası rolünü oynayacaktır. Peki niçin? Ve kafeye bırakılan bebek ortaya bomba gibi düşer. Sebep olacak karışıklık ise Ayaz ve Öykü’nün evliliklerini tehlikeye düşürecektir.

“Kiraz Mevsimi” yeni bölümüyle 21 Şubat Cumartesi saat 20.15’te FOX ekranlarında olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.