Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Diriliş Ertuğrul Rekabet Kurulu

Bu haber kez okundu.

Survivor All Star'da kimler yarışacak

İzleme rekorları kıran Survivor, Acun Ilıcalı'nın sunumuyla TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Biribirinden iddialı isimlerin yaşam mücadelesine ve kıyasıya çekişmesine sahne olan Survivor'ın yarışma kadrosu bu kez deneyimli isimlerden oluşacak. Daha önce Survivor'a katılan isimlerin bir araya geleceği Survivor'da şampiyonlar, finalistler ve izleyicilerin aklında kalan isimler en iyi olmak için mücadele edecek.Survivor All Star kadrosuna ilk olarak katılan isimler; Duygu Çetinkaya, Anıl Tetik, Nadia Zagli, Hasan Yalnızoğlu, Hakan Hatipoğlu, Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz, Pascal Nouma, Serenay Aktaş, Fulya Keskin, Sahra Işık, Almeda Abazi, Nihat Doğan, Nadia Zagli, Hakan Hatipoğlu, Duygu Çetinkaya, Hasan Yalnızoğlu ve Anıl Tetik oldular.

Survivor All Star ne zaman başlayacak?

Survivor All Star'ın başlaması için geri sayım başladı. Survivor'ın efsane isimlerinin katılımıyla ekranlara gelecek olan Survivor, 22 Şubat'ta TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.