Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in istifası mı istendi
AK Parti'nin en son yapılan Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, önümüzdeki dönemde aşama aşama istifa ederek göreve veda edecek belediye başkanlarının konuşulduğu iddia edildi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul'dan sonra 5 ilin belediye başkanının da aynı şekilde 2019'u beklemeden görevden ayrılacağını söyledi. Erdoğan bu kapsamda İstanbul'daki bazı ilçelerin belediyelerinin de değerlendirmeye alındığını belirtti. İstifası istenen 5 ilin arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yani Melih Gökçek’in de olduğu bildiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.