Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Konut

Bu haber kez okundu.

CHP'li kadın vekiller Doğu ve Güneydoğu'ya gidecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK'da, kurultay süreci, dış politika başlıklarıyla, Doğu ve Güneydoğu'da süren operasyonlar değerlendirildi.Geçtiğimiz Cuma günü Doğu- Güneydoğu İl ve İlçe başkanları ile buluşan CHP lideri, kendisine sunulan raporu A takımı ile paylaştı.MYK toplantısında, bir heyet oluşturularak, en kısa sürede bölgeye gitmesi kararlaştırıldı.Heyet ilk etapta yalnızca kadın milletvekillerinden oluşacak. 6 kişi olması beklenen heyete Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'nin başkanlık edeceği öğrenildi.Heyet bölgedeki temaslarının ardından bir rapor hazırlayarak Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na sunacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.