Öne Çıkanlar maç saat kaçta türkiye İngiltere Uygur Demir Leydi Dünyaca Ünlü Ambargoed Nazım Çavuşoğlu Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May

Bu haber kez okundu.

CHP'li vekil Meclis'te merdivenden düştü

TBMM'de İç Güvenlik Paketi görüşmeleri sırasında AK Partililerle CHP'li vekiller yine birbirine girdi. CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün Genel Kurul'un merdivenlerden düşerek yaralandı.CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu konuşmak için kürsüye geldiği esnada Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile sözlü tartıştı. Tanrıkulu’nun Mahir Ünal’ın üzerine yürümesinin ardından AK Parti’li milletvekilleri araya girerken, tartışmanın olduğu yere koşan CHP’li milletvekilleri ile AK Partili milletvekilleri arasında yumruklaşma ve itiş kakış yaşandı.  CHP’li Hasan Ören’in AK Parti’li bir milletvekiline tekme atmasından sonra kavga büyürken, yaşanan itiş kakışta CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, stenografların arkasında bulunan merdivenlerden düştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.