Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu Deniz Baykal'ı sert dille eleştirdi

Kılıçdaroğlu, Baykal’ın önceki gün CNN Türk’te parti yönetimine eleştirileri ve “Halep hattını açık tutmak için Türkiye’nin bombalama hakkı vardır” sözleriyle ilgili dün Hürriyet’in sorusu üzerine “Kapalı grupta yaptığı konuşmayı biraz genişleterek tekrarlamış. Eleştirilerini elbette dikkate alırız. Gönül isterdi ki partide uzun yıllar yöneticilik yapmış biri olarak bunları gelip bana da anlatsın” dedi. 

Deniz Baykal: Kılıçdaroğlu artık geride kalmalı

Kılıçdaroğlu, basına Baykal’ın açıklamalarıyla ilgili daha fazla konuşmak istemezken, yakın kurmaylarına şu değerlendirmeleri yaptı: “Tam AKP dış politikada sıkışmışken ortaya çıkıp can simidi olmayı seçti. Başbakan Davutoğlu, grup toplantısında büyük ihtimalle Sayın Baykal’a teşekkür edecek. Türkiye’nin iflas eden dış politikasına bundan büyük destek bulabilir miydi? AKP’nin can simidi olmasının anlamı yoktu. Biz göç sorununun çözülmesi için önerilen tampon bölgeye destek veriyoruz zaten. Avrupa’da Türkiye’nin mülteciler konusunda üzerine düşeni yaptığını söyledim. Ancak iflası ortada AKP dış politikasına nasıl ‘milli’ deyip destek verelim.”Kılıçdaroğlu’nun, Baykal’ın çıkışına ilişkin, “1.5 yıl önce bana geldi. Parti yönetiminde rol almak istedi. Onursal Genel Başkanlık gibi konular gündeme geldi. ‘Kurultayda önerge verin, delegeye soralım’ dedim, ama yolu bizim açmamızı bekledi. Şimdi AKP’ye bu destekle geçmişteki hizipçi gündemini ortaya çıkarma çabasını ciddiye alıp muhatap olmayın. Bu tuzağa düşmeyin” yorumu da yaptığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.