Öne Çıkanlar Londra TTFF veteran Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları Tugay Durak The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Dünya Eğitim Forumu Girne Üniversitesi Türkler

Bu haber kez okundu.

CHP liderinden açıklama, 'Amacımız tam demokrasiyi Türkiye'ye getirmek'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Amacımız, tam demokrasiyi Türkiye'ye getirmek, tam demokrasiyi Türkiye'ye yerleştirmek. Zorluklarını biliyoruz ama zorlukları hep birlikte mücadele ederek aşacağız." dedi.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile bir süre görüşen Kılıçdaroğlu, daha sonra "Büyük Buluşma Trakya" toplantısı öncesinde gazetecilere açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, "Amacımız, tam demokrasiyi Türkiye'ye getirmek, tam demokrasiyi Türkiye'ye yerleştirmek. Zorluklarını biliyoruz ama zorlukları hep birlikte mücadele ederek aşacağız. Türkiye'nin gündeminde terör sorunu var. Türkiye'de terörün bu noktaya gelmesinin tek sorumlusu Adalet ve Kalkınma Partisidir. Türkiye Cumhuriyeti'ni gayrı meşru bir organla muhatap kıldılar, terör örgütleriyle masaya oturdular. Şimdi 'mücadele ediyoruz' diyorlar. Terör örgütleri kentleri, illeri, ilçeleri silah deposu haline getirirken 14 yıldır bu ülkeyi kim yönetiyordu? Bunun sorgulanması lazım. 2002'de terörsüz bir Türkiye devraldılar ama bugün Türkiye kan gölüne dönmüş durumda." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, ABD Başkanı Barack Obama'nın açıklamalarını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine, "Önümüzdeki günlerde ben tarafların da yorumlarını bekliyorum. Özellikle Sayın Cumhurbaşkanı acaba bu konularda neler söyleyecek, sayın başbakan neler söyleyecek? Önümüzdeki günlerde bu konulara da gireceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.