Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Meclis Genel Kurulu'nda bütçe çalışmaları başlıyor

TBMM Genel Kurulu'nda yarın 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2014 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı çalışmalarına başlayacak. Haftasonları da dahil olmak üzere kesintisiz 13 gün sürecek olan bütçe çalışmaları her gün saat 11.00'de toplanacak.

Bütçe görüşmelerinde gruplar ve hükümetin turlardaki konuşma süresi 80 dakika olacak. Bütçe çalışmaları 9 Mart Çarşamba günü tasarının oylamasıyla sona erecek.Yarınki programda Maliye Bakanı Naci Ağbal, bütçe üzerindeki sunum yapacak. Daha sonra AK Parti Grubu adına Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker ile Grup Başkanvekili Naci Bostancı, CHP Grubu adına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Grubu adına Grup Başkanvekili İdris Baluken ve Muş Milletvekili Ahmet Yıldırım, MHP Grubu adına ise Oktay Vural yarınki görüşmelerde birer saat söz alacak. Hükümet adına ise Başbakan Ahmet Davutoğlu konuşacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.