Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Melih Gökçek'e suç duyurusu

Mimarlar Odası Ankara Şubesi yöneticilerinin, Twitter paylaşımları ve açıklamalarıyla "can güvenliklerini tehdit ettiği" iddiasıyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunduğu bildirildi.
Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, yaptığı yazılı açıklamada, Gökçek hakkında daha önce de suç duyurusunda bulunduklarını, ancak bakanlığın soruşturma izni vermediğini ifade etti.
Gökçek'in, Twitter paylaşımları ve basına yaptığı açıklamalarla Mimarlar Odası Ankara Şubesini ve yöneticilerini hedef gösterdiğini savunan Candan, "Gökçek açıkça, oda yöneticilerimizin can güvenliğini tehdit etmektedir. Temsil ettiğimiz şube yöneticilerini de hedef haline getiren bu tutum suç teşkil ettiği için bu kez kurumsal suç duyurularının yanında, yönetim kurulu üyeleri olarak da suç duyurusunda bulunduk" şeklinde konuşuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.