Öne Çıkanlar siirt eruh marsilya ınstagram paylaşım Kolombiyalı kaleci Luis Delgado Emina Jahovic tahran Ahmet Alemdar Sedat Peker oscar ödülleri gezi iddianamesi

Bu haber kez okundu.

Yalçın Akdoğan ile HDP heyetinin görüşmesi başladı

Saat 11.00’deki görüşmede kritik konularda uzlaşma sağlanırsa ortak açıklama yapılması bekleniyor.15 Şubat’ta yapılması beklenen “silahlara veda” açıklaması, taraflar arasındaki uzlaşmazlıklar nedeniyle gerçekleşmedi.Son olarak önceki gün Meclis’te HDP Grup Başkanvekilleri Pervin Buldan ve İdris Baluken’le görüşen Akdoğan, dün akşam saatlerinde, bugün HDP heyeti ile Dolmabahçe’de görüşeceğini Twitter’dan duyurdu.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU DA KATILABİLİR

Taraflar, Dolmabahçe’de ilk kez bir araya gelecek. İmralı heyetinde yer alan Pervin Buldan, İdris Baluken ve Sırrı Süreyya Önder’in katılacağı toplantıya, gelişmelere göre, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Âlâ ile Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu’nun da katılacakları belirtildi.Toplantının sonunda, tarafların uzun süredir sinyallerini verdiği ortak açıklamanın yapılabileceği ve süreçte kritik bir eşiğin aşıldığı, müzakerelere geçildiği mesajının verilebileceği kaydediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.