Öne Çıkanlar ınstagram yenilik çin teknik direktörü disk meltepe miting nato suriye operasyon cumhurbaşkanı erdoğan tolga zengin fox tv istifa

Bu haber kez okundu.

2018 Dünya Kupası elemelerinde maç sonuçları ve puan durumu

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında oynanan grup maçlarında sonuçlar ve puan durumları şöyle:

A Grubu:

Fransa - Belarus: 2-1

Hollanda - İsveç: 2-0

Lüksemburg - Bulgaristan: 1-1

B Grubu: 

Portekiz - İsviçre: 2-0

Macaristan - Faroe Adaları: 1-0

Letonya - Andorra: 4-0

H Grubu:

Estonya - Bosna Hersek: 1-2

Yunanistan - Cebelitarık: 4-0

Belçika - Kıbrıs Rum Kesimi: 4-0

Dünya Kupası'na katılacak takımlar belli oldu

2018 Dünya Kupası'na Avrupa'dan ev sahibi Rusya'nın yanı sıra Fransa, Portekiz, Almanya, Sırbistan, Polonya, İngiltere, İspanya, Belçika ve İzlanda katılma hakkı kazandı.

Avrupa'dan katılacak diğer 4 takım, 9 gruptaki en iyi 8 ikinci arasında yer alan İsveç, İsviçre, Kuzey İrlanda, İrlanda Cumhuriyeti, Danimarka, İtalya, Yunanistan ve Hırvatistan arasında oynanacak play-off maçları sonrası belli olacak.

F Grubu'nu 2. sırada tamamlayan Slovakya ise en kötü ikinci olduğu için play-off mücadelesinin dışında kaldı.Play-off kura çekimi, İsviçre'nin Zürih kentinde 17 Ekim Salı günü TSİ 15.00'te gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.