Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Azerbaycanın başkenti Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu Geri dönüşüm Küresel İklim değişikliği

Bu haber kez okundu.

'Arda Turan ara transfer döneminde Barcelona'dan ayrılıyor'
Bulut yaptığı açıklamada, “Şu an Arda Turan’ın nereye gideceği belli değil ancak devre arasında transfer olacak” ifadelerini kullandı. Bulut, “Görüştüğüm 3-4 tane kulüp var. Galatasaray ile bir görüşmem olmadı” derken İtalya, İngiltere ve İspanya’dan takımlarla görüştüklerini ifade etti. Ahmet Bulut günün erken saatlerinde Arda Turan’la Londra’dan bir fotoğraf paylaşmış ve bu paylaşım Arda’nın Arsenal’a gideceği yönündeki iddiaların güçlenmesine neden olmuştu. Son olarak Bulut, “15 gün sonra Arda Turan için son kararı vereceğiz. İki opsiyon var. Ya kiralık olacak ya da Arda Turan satılacak” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.