Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe

Bu haber kez okundu.

Aykut Kocaman 'Bizi Beşiktaş'ı yendiğimize pişman ettiler'

Akhisarspor mağubiyetinin ardından açıklama yapan sarı lacivertli kulübün teknik direktörü Aykut Kocaman, "Oyunun ilk 25-30 dakikalık bölümünde istediğimiz gibi gidiyordu. Rakibi kontrol ediyorduk. Ama sonrasında aşırı istekten oyunumuz bireyselliğe döndü. Bunlar oyunla ilgili hatalardı. Bir şekilde düzeltebilirdik. Sonucunda ne oldu? Bizi Beşiktaş'ı yendiğimize pişman ettiler." dedi.

Hakem Bülent Yıldırım'ın kararlarına tepki gösteren Kocaman, "Beşiktaş'ı hakemle yenmişiz gibi bir hava estirildi. Bu adam, Quaresma'yı üç defa atamayan adam. Bunların hata olduğunu düşünmüyorum. Bülent Yıldırım'ın niyeti belliydi. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.