Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş, 7 yıl sonra gelen şampiyonluğu böyle kutlayacak

Son olarak 2008/2009 sezonunda şampiyon olan ve o günden bu yana ligin zirvesine hasret kalan Beşiktaş, 2015/16 sezonunun şampiyonluğu için 19 Mayıs'ta müthiş bir gösteri hazırlayacak. Ligin son haftasında Torku Konyaspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Vodafone Arena'da da bir şampiyonluk eğlencesi düzenleyecek.

KUTLAMADA NELER OLACAK?

16 Mayıs'ta Passolig üzerinden satışa çıkacak olan biletlere taraftarların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Peki, bu şampiyonluk kutlamalarında neler olacak?

Beşiktaşlı taraftarların adeta bir festival havası yaşayacağı kutlamalar ışık ve ses gösterileri ile başlayacak. Ardından Beşiktaşlı şarkıcıların vereceği konserler ile coşacak olan Beşiktaş taraftarları saat 20:00'den itibaren gece yarısına kadar doyasıya şampiyonluklarının tadına varacaklar. Kutlamalarda; Hakan Peker, Hakan Altun, Demet Akalın, Hayko Cepkin gibi şarkıcıların sahne alması bekleniyor.

İşte kutlama planı

17 Mayıs: Biletler Passolig üzerinden satışa çıkacak

17 Mayıs: Torku Konyaspor-Beşiktaş maçı

18 Mayıs: Beşiktaş, İstanbul'da...

19 Mayıs: Şampiyonluk kutlamaları

20:00: Şampiyonluk kutlamaları başlama saati

Işık ve ses gösterileri, konserler

Öte yandan Beşiktaş Kulübü, 19 Mayıs Perşembe günü Vodafone Arena'da yapılacak şampiyonluk kutlamalarının bilet fiyatlarını açıkladı. Biletler 16 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’ten itibaren www.passo.com.tr adresinden satışa sunulacak

Bilet fiyatlar şöyle:

1. Kategori – 180 TL

2. Kategori – 165 TL

3. Kategori – 150 TL

4. Kategori – 130 TL

5. Kategori – 110 TL

6. Kategori – 100 TL

7. Kategori – 65 TL

8. Kategori – 60 TL

Batı Vıp Tribün - 325 TL

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.