Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Güneydoğu

Bu haber kez okundu.

Bülent Korkmaz'dan FETÖ iddiaları hakkında açıklama

İşte Bülent Korkmaz’ın o açıklaması:

“Kendisini tanımadığım, Said Alpsoy adlı kişi 2000’li yıllardaki bazı yapılanmalarla ilgili olarak ismimi kullanmış, gazetelere açıklama yapmıştır. Yıllarca Türk Milli Takım ve Galatasaray formasını giymiş , sonrasında da teknik direktörlük hayatına atılmış biri olarak, hiçbir siyasi oluşum ve cemaat yapılanması ile ilgim bulunmamaktadır. Atatürkçü, demokrat kimliğime yapılan bu çirkin yakıştırmayı kınamakla beraber, müfteriler hakkında hukuki süreç başlatacağımı da bildiririm. Saygılarımla.”

FETÖ’nün eski futbol imamı olduğu iddia edilen Said Alpsoy, Galatasaray’daki o dönem ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

“Hayatımda bir futbol stadına adımımı bile atmadım. Futbolcularla ilişkim Galatasaray‘ın daha önceki senelerde jübile yapmış olan futbolcusu İsmail Demiriz’le tanışmamla başladı. O zamanki futbol imamı, İstanbul imamı Ahmet Kara tarafından atanmış, şu an ismini hatırlayamadığım birisiydi. Fakat Galatasaraylı futbolcular o kişinin kendilerine yaklaşımından şikayetçi idiler. Çoğu imamın artık kendileriyle maddi ilişkiler içine girdiklerinden yakınıyordu. Futbolculardan ekonomik çıkar sağlamaya çalışmış. O zaman benim yaptığım sohbetlerde Arif Erdem, Hakan Ünsal, Okan Buruk, Emre Belözoğlu, Bülent Korkmaz gibi isimler vardı. Daha önce jübile yapmış isimlerden Uğur Tütüneker ile İsmail Demiriz de zaman zaman sohbetlerimize katılırdı. Hakan Şükür ise biraz asosyal olduğu için bu gruba pek girmezdi. Onunla ayrıca görüşürdük”.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.