Öne Çıkanlar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren

Bu haber kez okundu.

Cüneyt Çakır'a UEFA Şampiyonlar Liginde dev görev

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki dev rövanşta Cüneyt Çakır düdük çalacak.İspanya'nın Atletico Madrid ile Real Madrid takımları arasında 10 Mayıs Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçını, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Madrid şehrindeki Vicente Calderon Stadyumu'nda 21.45'te başlayacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mustafa Emre Eyisoy'un dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın, ilave yardımcı hakemleri ise Ali Palabıyık ve Barış Şimşek olacak.Dev eşleşmede ilk maçı Real Madrid 3-0 kazanmış ve final için büyük avantaj elde etmişti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.