Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Azerbaycanın başkenti Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu İngiltere ucak

Bu haber kez okundu.

Demba Ba Twitterda taraftarla tartıştı

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur ilk maçında deplasmanda Liverpool'a 1-0 yenilen Beşiktaş'ta golcü oyuncu Demba Ba maç sonrasında gündem oldu. Maç sonrasında Anfield Road'daki taraftara kişisel Twitter hesabından teşekkür eden ve ikinci maç için taraftarı Olimpiyat Stadı'nda çağıran Demba Ba'nın bu tweetine bir taraftar, yıldız oyuncuyu eleştiren bir yanıt verdi.

KÖTÜ OYNADIN DEMBA BA

Ba'nın tweetine Anfield Road'daki taraftar desteğinin muhteşem olduğunun altını çizen taraftar, Demba Ba'nın iyi oynamadığını, sahadaki kötü futboldan ötürü hayal kırıklığına uğradıklarını yazdı. Demba Ba da bu taraftara şu şekilde cevap verdi:

"İstersen haftaya 9 numaralı formamı sana vereyim. Sen oyna. Ne kadar iyi olduğunu görmek isterim."

Demba Ba'nın bu tweeti kısa sürede oldukça fazla paylaşım gördü.

ALDIĞIN MİLYONLARI DA VERİRSEN...

Demba Ba'nın cevabına bir tweet daha atan Beşiktaş taraftarı kullanıcı, yıldız oyuncunun aldığı ücretten bahsetti. Kullanıcının Demba Ba'ya attığı son tweet şu şekilde:

"Eğer aldığın milyonları da verirsen neden olmasın..."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.