Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Girne Üniversitesi Edmonton Rovers Leyla Aydemir ingiltere cocuk İngiltere 23 nisan

Bu haber kez okundu.

Emre Belözoğlu yenilgi sonrası ağladı

A Milli Takımı Kaptanı Emre Belözoğlu, İzlanda karşısında alınan ağır yenilginin ardından gözyaşlarını tutamadı. Saha içinde ağlamaya başlayan Emre, soyunma odasında hırsından gözyaşı döktü.Ancak uzun bir süre sonunda odadan çıkan ve gözleri kıpkırmızı olan tecrübeli oyuncu, “Takım olarak kötüydük. Çok kötü goller yiyoruz. Bunlar bize yakışmıyor. Ama bunun telafisi var. Önümüzde 9 maç bulunuyor. Türk Milli Takımı olarak bu kadar kötü oynamaya hakkımız yok” ifadesini kullandı.Dönüş yolculuğunda havalimanında Emre Belözoğlu’nun yanına gelen birkaç vatandaş da tecrübeli oyuncuyu teselli etmeye çalıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.