Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Fatih Terim Galatasaray'a geri mi dönüyor

Ulueren açıklamasında, "Adını vermeyeceğim, bir yönetici söyledi... Fatih Terim, Avrupa Şampiyonası sonrası Galatasaray'ın başına geçiyor. Ben de öyle duydum. Fatih Terim, Galatasaray'a gelecek" dedi.

ERGÜN PENBE DE DOĞRULADI

Sarı kırmızılıların eski futbolcusu Ergün Penbe de Dursun Özbek ve Fatih Terim arasında Galatasaray Adası'nda gerçekleşen yemekte bir yakınlaşma olduğunu; Terim'in yeniden göreve gelebileceğini kaydetti.

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

"Ben tamamen buraya konsantreyim. Bu çok önemli bir şey. Galatasaraylılar’ın da buraya saygı duyacakları kadar beni sevdiklerini ve Galatasaray’ı sevdiklerini biliyorum… Ben Galatasaray’ın yaşayan efsanelerinden biriyim. Divan üyesiyim. Eski futbolcularından biriyim ve teknik direktörlük yaptım. Bizi bazı şeyler acıtsa da incitse de, camiamıza kapris yapacak halimiz yok. Kişilerle olur işimiz. Gerekirse görüşürüm hiçbir sorun olmaz. Çıkar doğruyu da söylerim; ama şu anda benim için varsa yoksa Türkiye’dir, milli takımdır, Fransa’dır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.