Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Fatih Terim, Gökhan Töre hakkında son kararını verdi

EURO 2016 Elemeleri kapsamında Çek Cumhuriyeti'ni Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda konuk edecek olan A Milli Takımımız'da teknik direktör Fatih Terim'in ilk 11'de yaptığı bir tercih dikkat çekti.Maçtan önce düzenlenen basın toplantısında Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasında yaşanan silah çekme olayıyla ilgili sert açıklamalar yapan Terim, Gökhan Töre'nin oldukça moralsiz olduğunu ve bu maça ilk 11'de başlatmayı düşünmediğini söylemişti.Fatih Terim'in açıklanan Türkiye ilk 11'inde Gökhan Töre'ye yer vermesi dikkatleri çekti ve Terim'in Perşembe günü yaptığı açıklamayı akıllara getirdi.
İşte Fatih Terim'in Gökhan Töre ve kadroyla ilgili sözleri;
"Gökhan Töre diye biri kalmadı burada. Gökhan'ı oynatacağımı pek sanmıyorum. Dün antrenmandan sonra odasında hüngür güngür ağladığı bilgisini aldım. Bu iyiye işaret değil."Öte yandan Çek Cumhuriyeti karşısında sürpriz bir kadroyla çıkan Fatih Terim'in Mehmet Topal'a da savunmanın ortasında Semih Kaya ile birlikte görev verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.