Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi Birleşik Krallık üniversitesinde

Bu haber kez okundu.

Felipe Melo'ya 2 maç ceza verildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo'nun twitter adresinden Aziz Yıldırım'a edilen küfürü retweet etmesi nedeniyle Brezilyalı futbolcuya 2 maç ceza verdi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"GALATASARAY A.Ş. sporcusu FELİPE Melo DE CARVALHO'nun rakip takım başkanına yönelik hakareti nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

MELO ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Melo'nun, bir Galatasaraylı taraftarın Aziz Yıldırım'a küfür ettiği tweet'i retweet etmesinin ardından Fenerbahçe yönetimi, Brezilyalı oyuncu hakkında dava açmaya karar vermişti. Felipe Melo, konu ile ilgili Twitter üzerinden şu açıklamayı yapmıştı;

"Sosyal medyada paylaştığım şeyler hep resimleriyle alakalıdır. Türkçe bilip, bir kulüp başkanına küfür etmem söz konusu olamaz. Bu benim Galatasaraylı duruşuma zaten yakışmaz. Kırdığım olduysa kusura bakmasın lütfen."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.