Öne Çıkanlar Oscar ödül törenind Hatice Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Tamer Levent Sunaka soruşturma Aerro

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe'de Vincent Janssen krizi yaşanıyor
Tottenham’ın, 23 yaşındaki futbolcuyu Fenerbahçe’ye 1 yıllığına kiralasa da sözleşmeye, “Ocak ayında geri çağırma hakkına sahibiz” maddesi koydurduğu kaydedildi.JANSSEN DESTEK VERECEKLondra ekibinin şimdi bu maddeyi kullanma kararı aldığı ve Fenerbahçe Yönetimi’ne gerekli bilgilendirmeyi yaptığı iddia edildi. Bu beklenmedik gelişme, Sarı-Lacivertliler’de tüm planları alt üst etti. Yönetim, Tottenham’lı yetkililerle temasa geçerek bu karardan geri adım atmalarını sağlayama çalışıyor. Fenerbahçe cephesi, her fırsatta çok mutlu olduğunu açıklayan Janssen’in de bu konuda kendilerine destek vermesini bekliyor.TOTTENHAM’LA SORUNLU AYRILDIHollandalı yıldız, geçtiğimiz yaz Tottenham ile sorunlar yaşamıştı. Önce Chelsea’nin lisanslı ürünlerini satan dükkandan alışveriş yaparken görüntülenen Vincent Janssen, bu nedenle büyük tepki çekmişti. 23 yaşındaki forvet daha sonra kulübünün kendisini Brighton’a gönderme talebini geri çevirmiş ve kadro dışı kalmıştı. Türkiye’de transfer döneminin, Avrupa’nın diğer liglerinden daha geç kapanması sayesinde Janssen, Fenerbahçe’ye gelmişti.NAPOLİ’YE SATILABİLİRTottenham Menaceri Pochettino, Llorente’yi transfer ettikten sonra Janssen’i gözden çıkarmıştı. Ancak İspanyol forvetin ilk yarı performansı büyük bir hayal kırıklığı oldu. Bu nedenle Arjantinli teknik adamın Janssen’i geri istediği kaydedildi. Bir diğer iddiaya göre ise Napoli, Milik’in sakatlanması sonrası 23 yaşındaki oyuncuya talip oldu. Tottenham’ın İtalyan ekibiyle anlaşma sağladığı, bu nedenle Vincent Janssen’i geri çağırıp bu takıma satacağı öne sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.