Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe Galatasaray maçı muhtemel 11'ler belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak bu dev maç için nefesler tutuldu. Galatasaray ve Fenerbahçe için, bir derbiden daha çok anlamı olan bu maç, şampiyonluk yolunda önemli bir viraj. Galatasaray Liderlik koltuğunda yakın takipçileri ve hemen altında bulunan Fenerbahçe ile farkı açmak istiyor. Ayrıca Galatasaray 16 yıldır Fenerbahçe'yi kendi evinde yenemiyordu ve bu maç bu açıdan da baya önem arz ediyor. Fenerbahçe tarafında ise şampiyonluk yarışından kopmamak için tam bir fırsat.

Galatasaray'da Burak Yılmaz Oynuyor. Tek Eksik Felipe Melo
Dev derbi Türkiye Saati ile 19.00'da oynanacak. Maç saati yaklaştıkça da kadrolar şekillenmeye başladı. En çok merak edilen konuların başında ise Burak Yılmaz'ın oynayıp, oynamayacağı. Haftalardır sakatlığı süren Burak Yılmaz, Tedbir amaçlı SAİ Kayseri Erciyesspor maçında ve hafta içi Manisaspor ile yapılan Türkiye Kupası maçında oynatılmamıştı. Kulüp tarafından yapılan açıklama sonrası Burak Yılmazın ilk 11 de oynayacağı kesinleşti. Galatasaray da tek eksik ise geçtiğimiz hafta bel fıtığı ameliyatı olan Felipe Melo.Kadıköy'de sezonun en kalabalık bilet satışları bekleniyor. Lig başından beri en fazla doluluk oranı bu maçta yaşanacak. Dev derbi öncesi istatistikler ise tam bir heyecan verici. Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ın başına geldiğinden beri hiç kaybetmedi. 11 lig maçına çıkan Hamzaoğlu, 9 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Ayrıca Galatasaray son iki Kadıköy karşılaşmasında beraberlik aldı. Diğer taraftan ise Fenerbahçe 16 yıldır evinde Galatasaray'a yenilmiyor.

İşte Fenerbahçe - Galatasaray Maçı Muhtemel 11'leri;

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Bruno Alves
Egemen Korkmaz
Caner Erkin
Mehmet Topal
Emre Belözoğlu
Diego Ribas (Raul Meireles)
Dirk Kuyt
Moussa Sow
Emmanuel Emenike

GALATASARAY
Fernando Muslera
Sabri Sarıoğlu
Aurelien Chedjou
Koray Günter
Olcan Adın
Emre Çolak (Bruma)
Selçuk İnan
Hamit Altıntop
Wesley Sneijder
Umut Bulut
Burak Yılmaz

SAAT: 19.00
STAT: ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADI
HAKEM: CÜNEYT ÇAKIR
YAYIN: LİG TV & SPORX

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.