Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe Panathinaikos maçı saat kaçta başlayacak

Yunanistan’da geçen hafta oynanan ilk iki maçı 71-58 ve 80-75’lik skorlarla kazanarak seride 2-0 öne geçen sarı-lacivertlilere, Dörtlü Final için tek galibiyet yetecek. Panathinaikos Superfoods’un bu akşam kazanması durumunda serinin 4. maçı 27 Nisan Perşembe günü yine İstanbul’da oynanacak.

Tarihe geçecek

Fenerbahçe, Panathinaikos Superfoods’u elemesi durumunda Türk basketbol tarihine geçecek. Avrupa Ligi’nde Anadolu Efes’le en fazla Dörtlü Final oynayan (ikişer kez) Türk takımı olan Fenerbahçe, Yunan rakibini elemesi durumunda 3. kez Avrupa’nın kulüpler bazındaki en önemli basketbol organizasyonunda son 4’e kalacak. Sarı-lacivertliler, üst üste 3. kez Dörtlü Final’e kalarak önemli bir başarıya da ulaşmayı hedefliyor.

Fenerbahçe Panathinaikos maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Panathinaikos maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.