Öne Çıkanlar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren

Bu haber kez okundu.

FETÖ'cü sporcu ABD basınına ağladı

Terör örgütü FETÖ’nün ABD’deki temsilcilerinden Enes Kanter, New York Post’a konuştu. 18.6 milyon dolarlık anlaşması bulunmasına rağmen Türkiye üzerinden prim yapmaya çalışan Kanter adeta ABD bsınına ağladı.
New York Knicks takımında forma giyen Kanter, “Sahada kazandığım para haricinde hiç kazanmıyorum. Türk hükümetini eleştirdiğim için markalar benimle ayakkabı anlaşması yapmak istemiyor. Birçok ABD şirketi, Türkiye’deki işlerinden dolayı benimle anlaşma yapmıyorlar. Belki yeni bir menajer tutarım ve Çin ya da Filipinler’de olan bir ayakkabı markasıyla anlaşma yaparım” dedi.
FETÖ’cü Kanter, “Nike benimle anlaşma yapmak istemiyor. Ben bir basketbolcuyum ve yeni bir menajere ihtiyacım var” dedi. FETÖ elebaşı Gülen’i desteklediğini neredeyse her açıklamasında vurgulayan Kanter, Mark Bartelstein ile anlaşmaya yakın olduğunu da aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.