Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Fikret Orman o maç öncesi Beşiktaşlı taraftarları uyardı
Porto maçının ardından grupta liderliği garantilediklerini hatırlatan Orman, “Bu maç bizim için artık bir formalite oldu. Tabii ki kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Ama bu işin bir de tribün tarafı var. Daha önce farklı dillerde gerekli açıklamaları yaptık. Buna rağmen Leipzig tribünlerinden bilet bulan ve maça gelmek isteyen taraftarlarımızın olduğunu duyduk. Onlara bir kez daha şunu söylemek istiyorum; biz bir aileyiz. Yöneticisinden taraftarına kadar Beşiktaş'ın başarısı için emek harcıyoruz. Leipzig maçına gitmeyerek, kulübe katkı sağlayabilirler. Sadece bu sene değil, her sene Şampiyonlar Ligi'nde var olmak istiyoruz. Beşiktaş'ı böylesi büyük hedeflerden uzaklaştıracak eylemlerin içerisinde bulunmamamız gerekir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.