Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter

Bu haber kez okundu.

Galatasaray'da oyuncu şoku

Lider Galatasaray , deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Fenerbahçe derbisinde 3 puanın yanı sıra 2 önemli oyuncusunu da kaybetti.Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; sarı-kırmızılılarda ilk yarıda sakatlanan Hakan Balta, ikinci yarıya devam edemedi. Hakan'ın yerine Koray Günter oyuna girdi. İlerleyen dakikalarda golcü futbolcu Burak Yılmaz da sarı kart gördü. Daha önce 3 sarı kartı bulunan milli yıldız, dördüncüyü görerek cezalı duruma düştü. Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak olan İstanbul Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek. Galatasaray, Başakşehir'e karşı Hakan Balta ve Burak Yılmaz'dan yoksun sahaya oynayacak.

FENERBAHÇE'DEN 11 YIL SONRA BİR İLK

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde 11 yıl sonra bir sürpriz yaşandı, sarı-lacivertli takım maçı hiç kart görmeden tamamladı. Sarı-lacivertliler, en son 28 Şubat 2004 tarihinde sahasında oynadığı ve 2-1 kazandığı derbiyi kart görmeden tamamlamış, diğer maçlarda ise en az 1 kez kart görmüştü.

GALATASARAY'I İKİYE KATLADI

Fenerbahçe, sahasında 1-0 kazandığı Galatasaray maçında toplam 21 şut çekti. Galatasaray ise 9 şutta kaldı. Fenerbahçe rakibinin 2 katından fazla şut atmasına rağmen isabetli şutlarda 6'ya 4 üstünlük kurabildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.