Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Tamer Levent Sunaka soruşturma Londrada çocuk felci virüsü son durum antalya İngiliz Polisinden Psikolog Alptekin Aydin Djokovic

Bu haber kez okundu.

Galatasaray'ın kupada yüzü güldü

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı bir süreç yaşayan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'ndaki 6. ve son maçında Kastamonuspor 1966'yı 4-1 yenerek, moral buldu.Kastamonuspor 1966 karşısında rahat bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılı ekip, Sinan Gümüş (3) ve Jem Paul Karacan'ın golleriyle sonuca giderken, konuk ekibin tek golünü ise Fatih Özçelik kaydetti.Ligde istikrarsız bir performans ortaya koyan Galatasaray, teknik direktör Mustafa Denizli'nin önemli bir rotasyon yaptığı karşılamadan farklı galip ayrılarak moral kazandı. Bu kulvarda grup etabını 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 16 puanda tamamlayan sarı-kırmızılılar, son 16 turunda F Grubu'nu ikinci durumda bitirmeyi garantileyen Gaziantepspor'la karşılaşacak. 

Sinan Gümüş "hat-trick" yaptı

Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş, Kastamonuspor 1966 karşısında "hat-trick" yaptı.Müsabakanın 10, 41 ve 45. dakikalarında attığı gollerle takımını 3-0 öne geçiren Sinan, kariyerinde ilk kez bir resmi maçta 3 gol birden buldu.Galatasaray adına ligde 2, kupada ise 5 gole imza atan genç oyuncu, son 6 maçında 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın 55. dakikada 4. golüne imza atan Jem Paul Karacan da Galatasaray'daki ilk golünü kaydetmiş oldu.

Türk Telekom Arena'da rakip taraftar üstünlüğü

Kastamonuspor 1966 taraftarları, Türk Telekom Arena'da takımlarına deplasman havası yaşatmadı.Galatasaray taraftarlarının ilgi göstermediği müsabakada çoğunluğu sağlayan konuk ekip taraftarları, yaptıkları tezahüratlarla atmosfer üstünlüğünü ele geçirdi.Kastamonuspor 1966 taraftarları, misafir seyirci tribününün dışında kendilerine ayrılan yerleri de doldurdu. Maçın başlamasıyla diğer tribünlerde de konuk taraftarların olduğu görüldü. Yaklaşık 10 bin futbolseverin takip ettiği müsabakada, 7 bine yakın konuk takım taraftarı yer aldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Denizli

Ğalatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-1 kazandıkları Kastamonuspor 1966 maçında, sergiledikleri futbolun kendisini memnun ettiğini söyledi.Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mustafa Denizli, "Tempolu oynadığımız bölümlerde çok fazla pozisyon bulduk. Daha fazla gol atma imkanı vardı. Daha az görev verebildiğim oyuncuları da değerlendirme fırsatı buldum" dedi.Yeni transfer Martin Linnes'in de ikinci maçına çıktığını hatırlatan Denizli, "Akhisar Belediyespor karşısında ve bugün Kastamonuspor 1966 karşısında farklı pozisyonlarda değerlendirdim. Transfer yapamadığınız zaman, kendi içinizden alternatif oyuncu üretmek durumundasınız. Onun da oynadığı pozisyonları değerlendirdik" diye konuştu.

"Transfer haberleri alakasız"

Son dönemde medyaya yansıyan bazı transfer haberleri olduğuna dikkati çeken Denizli, "Bazı futbolcularımızla ilgili bu durum bizi biraz rahatsız ediyor, demeyeyim ama alakası yok. Ne yapmak istediğimiz ve neler yapabileceğimizle ilgili yarın detaylı bir açıklamam olacak" değerlendirmesinde bulundu.Yönetimle arasında iletişim sorunu bulunmadığına vurgu yapan Denizli, şunları söyledi:"Yönetimle çok net bir ilişkimiz var. Değerlendirmeleri başkanımız ve yöneticilerimizle yapıyoruz. Benim bu dönem itibarıyla ağırlıklı olarak düşündüğüm, takip ettiğim futbolcularla ilgili rapor başkanımızda var. Benim ara transferde öncelikli düşündüğüm isim Martin Benitez'di. Çeşitli aşamalarda bir araya gelindi. Kulübü, düşündüğümüz rakamların biraz üzerine çıktı. Bu aşamada UEFA ile ilgili durum da yaşandı. Bunun değerlendirmesini yaptık. Burada görev yaptığım sürece takımımı ve kulübümü düşünmek zorundayım. Başkanımızla bu konuyla ilgili saatlerce çalışma yaptık. Belli bir aşamaya geldik. Bizi esas zorlayan konu, UEFA'nın Galatasaray'la ilgili uyum anlaşmasının hayata geçirilmesi. Bu çerçeve hayat bulduğu zaman, transferle ilgili kulübün kasasından çıkacak paranın bizi olumsuz etkileyeceğini net bir şekilde görüyoruz. Diğer alternatifleri de değerlendirebilir miyiz, diye düşündük. Kendi içimizden de alternatif pozisyonlarda başarı sağlayacak oyuncu üretmemiz gerekiyor."

"Burak'la görüşmedim"

Mustafa Denizli, İngiliz ekibi West Ham United'a transfer olabileceği ileri sürülen golcü oyuncu Burak Yılmaz'la bu konuda bir görüşmesinin olmadığını söyledi.Ciddi bir teklif gelmesi durumunda oyuncunun bunu kendisiyle paylaşacağını aktaran tecrübeli teknik adam, "Teklif gelmiş midir bilmiyorum. Karar verecek olan da kulüp yönetimi ve ağırlıklı olarak benim. Takımımızın kadro yapısı ortadayken bu tip polemiklere çok fazla girmek istemiyorum. Net bir şekilde biz kadromuzu daha güçlendirme durumundayken, bu konuyla karşı karşıya kaldık" şeklinde konuştu.''Çok olağanüstü bir durum olmazsa, Galatasaray'dan hiçbir oyuncu ayrılmayacak. Buna müsaade etmeyeceğim" ifadelerini kullanan Denizli, "Yönetimimiz de aynı kanaatte. Bu dönemi en sağlıklı nasıl geçiririz, onu düşünüyoruz. İlgilendiğimiz genç bir futbolcu var. İlk tercihimiz Martin Benitez'di. Diğeriyle görüşmeler devam ediyor. Henüz süreç bitmiş değil. Perşembe günü daha net konuşabilirim" şeklinde görüş belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.