Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

Galatasaray İngiltere'de idman yaptı

Avrupa Ajansı (AVA) Ümmügül Günay Kırca / Londra-Özel Haber-Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında yarın İngiliz ekibi Arsenal'le karşı karşıya gelecek. Sarı-Kırmızılı ekip İngiltere'de ilk idmanını yaptı. Futbolcular hırsları ve yüksek tempoları ile dikkat çekti. Maça çok iyi hazırlandıkları belli olan futbolcuları kalabalık bir muhabir topluluğu takip etti. Galatasaraylı futbolcular idman sonrasında açıklama yapmadan otellerine döndüler. 

Gruptaki ilk maçında evinde Belçika temsilcisi Anderlecht'le 1-1 berabere kalan ve 1 puanı getiren golü ancak uzatma dakikasında bularak, yenilgiden son anda kurtulan Galatasaray, zorlu Arsenal deplasmanından puan çıkarmaya çalışacak. İlk maçında Borussia Dortmund'la Almanya'da karşı karşıya gelen ve 2-0 mağlup olan Arsenal ise kendi seyircisi önünde kazanarak, gruptaki iddiasını korumaya çalışacak. Emirates Stadı'nda TSİ 21.45'de başlayacak olan Arsenal-Galatasaray müsabakasını, İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Sarı-kırmızılı ekibin yer aldığı D Grubu'nda ikinci hafta maçları öncesi puan durumu şöyle:

 TAKIM O G B M A Y Puan

1-Borussia Dortmund 1 1 - - 2 -   3  

2-Galatasaray 1 - 1 - 1 1   1 

3-Anderlecht 1 - 1 - 1 1   1 

4-Arsenal 1 - - 1 - 2   0

Prandelli ile Avrupa'da ikinci maç

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, takımıyla Avrupa kupalarındaki ikinci maçına çıkacak. İtalyan çalıştırıcı idaresinde 1 TFF Süper Kupa ve 4 lig maçı oynayan "Cim Bom", UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de ikinci sınavını Arsenal'a karşı verecek. Gruptaki ilk maçta Anderlecht ile 1-1 berabere kalınması nedeniyle Prandelli yönetiminde "Devler Ligi"ne çok iyi bir başlangıç yapamayan Galatasaray, bu zorlu deplasmanda iyi bir sonuç arayacak.

Avrupa kupalarında 257. maç

Galatasaray, yarın Arsenal karşısında Avrupa kupaları tarihindeki 257. karşılaşmasına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 152, adı daha önce UEFA Kupası olan UEFA Avrupa Ligi'nde 71, Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve UEFA Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere, toplam 256 maç yaptı. Avrupa kupalarındaki en başarılı Türk ekibi olarak dikkati çeken Galatasaray, geride kalan 256 maçta 97 galibiyet ve 92 yenilgi aldı, 67 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 358 gol göndermeyi başaran ''Cim Bom'', kalesinde ise 369 gol gördü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.