Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

GALATASARAY KÜREK TAKIMI LONDRA'DA

Avrupa Gazetesi/AvrupaAjansı (AVA) ÖZEL HABER/ Abdullah ÖZKAN/Londra-Galatasaray Kürek Takımı Hendley Royal Regatta turnuvasına katılmak üzere 2 Temmuz Salı günü Londra’ya geldi. Heatrow Havaalanına inen kafileyi İngiltere Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Metin Arslan ve Dernek Genel Sekreteri Mahir Aydın karşıladı. Başkanlığını Ahmet Şenkal’ın yaptığı kafilede yönetici Mehmet Mumcuoğlu ve antrenör İsmail Özgür’ün ile birlikte sporcular Bayram Sönmez, Barbaros Gözütok, Hüseyin Kandemir, Ahmet Yumrukaya, İsa Say, Selman Buruşoğlu, Kaan Şahin, Yiğit Arın, Cem Yılmaz ve Cengizhan Sungurlu yer aldı.

Galatasaray Kürek Takımı’nı Londra’da ağırladıklarını için büyük sevinç yaşadıklarını belirten İngiltere Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Mehmet Arslan; “Takımımız Pazartesi gününe kadar Londra’da olacak ve dünyaca ünlü Hendley Royal Regatta turnuvasına katılacak. Takımımıza güveniyor ve yarışmalarda en iyi başarıyı elde edeceklerine inanıyoruz” dedi.

Kafile başkanı Ahmet Şenkal ise Hendley Royal Regatta’nın 175 yıldır yapılan bir organizasyon olduğunu söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti: “Yaklaşık 300 takım burada yarışacak. Türkiye’den bir tek Galatasaray çağırıldı. Bu bizim için büyük bir onur. Umarım buradan adımıza yakışır bir sonuçla döneceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.