Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Avrupa iberallerin İngiliz Ligi Rekabet Kurulu Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu YTB Yurtdışı Koray Avcı kktc

Bu haber kez okundu.

İngiltere Taraftar Derneği'nin Londra Şampiyonluk Balosu

Avrupa Ajansı (AVA) Abdullah ÖZKAN/Londra-Galatasaray Spor Kulübü Spor Toto Süper Lig’de elde ettiği 19. Şampiyonluğu İngiltere Taraftar Derneği’nin düzenlediği organizasyon ile Guoman Hotel’de kutladı. Geceye Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Spor Kulübü Ceo’su Lütfi Arıboğan, Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Londra Başkonsolos yardımcısı Barış Elmener, Kuzey Kıbrıs Londra Temsilcisi Oya Tuncalı ile çok sayıda davetli katıldı.

“Her zaman takımımızın yanındayız”

Yoğun katılımın olduğu gecede konuşan İngiltere Taraftarlar Derneği Başkanı Metin Arslan geceyle ilgili olarak şunları söyledi: “Bu gece burada olduğumuz için mutluyuz. Başkanımız Ünal Aysal’ın bizi kırmayıp bu geceye katılması bizleri ayrıca mutlu etti. İngiltere Galatasaray Taraftar Derneği olarak her zaman takımımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz ay içerisinde Londra’ya gelen kürek takımımızla beraberdik ve başarılarını büyük bir gururla takip ettik. Böyle bir gece düzenleyerek hem bir araya gelmek hem de şampiyonluğunuzu kutlamak istedik. Bu güzel gecenin ortaya çıkmasında emeği olan herkese teşekkür ederim.”

“Bu yıl 300 kupa kazandık”

Galatasaray’ın ilk defa 1481 yılında ilim ve irfan yuvası olarak kurulduğunu söyleyen Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal; “Galatasaray o günlerden bugünlere geldi. Belki çok fazla gündeme gelmiyor ancak kulübümüz farklı branşlarda bu yıl 300 kupa kazandı. Bu dünyada tek. Ama biz bununla yetinmeyip daha fazlası için çabalayacağız. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz. Biz bu çalışmaları yürütürken arkamızda büyük bir güç hissediyoruz. Bu gücü siz veriyorsunuz. Bu güç hiçbir zaman eksilmesin ve birbirimize sarılarak yolumuza devam edelim. 29 Ağustos’ta çekilecek Şampiyonlar Ligi kuraları sonrası belki tekrar İngiltere’ye geleceğiz ya da başka yerlere gideceğiz. Ama biz sizin desteğinizi hep görmek istiyoruz. Sizler bizim için önemlisiniz. Aklımız fikrimiz sizlerde. Ayrıca bu geceyi organize eden İngiltere Galatasaray Taraftar Derneği’ne teşekkür ederim” dedi.

“Galatasaray’ın başarılarıyla gurur duyuyorum”

Ünal Aysal’ın ardından konuşan Londra Başkonsolosu Yardımcısı Barış Elmener ise Galatasaray’ın Türkiye’yi yurtdışında en iyi şekilde temsil ettiğini belirtti. Bir Beşiktaş taraftarı olarak Galatasaray’ın başarılarından her zaman gurur duyduğunun altını çizen Elmener sözlerine şu şekilde devam etti: “Umarım Galatasaray 2014 yılında Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürecek ve bizleri bir kez daha gururlandıracak. Bu güzel geceyi organize eden İngiltere Galatasaray Taraftar Derneği’ne teşekkür ederim”

İngiltere Galatasaray Taraftar Derneği’nin organize ettiği ve Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’de elde etiği 19. Şampiyonluğun kutlandığı balo Metin Arslan ve Ünal Aysal’ın geceye destek veren kişilere verdikleri plaket ve ardından söylenen şarkılar eşliğinde son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.