Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc chp haberleri muharrem ince

Bu haber kez okundu.

Kayserispor Beşiktaş maç ne zaman ve saat kaçta oynanacak

Kayserispor PTT 1. Lig'de oynadığı 19 karşılaşmanadan 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiliyetle ayrıldı. Cüneyt Dumlupınar yönetimindeki Kayserispor ligde 40 puanla lider durumda bulunuyor. Kendi sahasında çıktığı 10 karşılaşmada ise 8 galibiyet, 2 beraberlik alan Kayserispor henüz sahasında mağlubiyet yüzü görmedi. Evinde 26 puan toplayan sarı-kırmızılılar, bu maçlarda 23 gol attı ve kalesinde sadece 4 gol gördü.Beşiktaş geçtiğimiz hafta Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u yenerek tekrar liderlik koltuğuna oturdu. Oynadığı 19 maçta 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan siyah-beyazlılar 44 puanla Süper Lig'in zirvesinde yer alıyor. Özellikle dış saha performansı ile dikkan çeken Beşiktaş, konuk olduğu deplasmanlarda 9 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı ve henüz hiç berabere kalmadı. Deplasman maçlarında 16 gol atan Kara Kartal kalesinde sadece 7 gol gördüBeşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turunda bu akşam deplasmanda Kayserispor yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki basına kapalı antrenmanın, yoğun  yağışla karla kaplanan sahanın temizlenmesinin ardından gerçekleştirildiği  bildirildi. Sakatlığı bulunan Milosevic ve İsmail Köybaşı'nın yanı sıra sağ  dizinde ağrı olan Tolga Zengin ve Gökhan Töre ile bireysel çalışmalar yapan Opare  ve Cenk Tosun antrenmana katılmadı.Teknik direktör Slaven Bilic'in yönetiminde gerçekleştirilen  antrenmanda, Beşiktaş 21 Yaş Altı Takımı oyuncularından Eslem Öztürk ve Raşit  Şahinöz'ün de yer aldığı belirtildi.Kayserispor Beşiktaş maçı bu akşam saat 18:00'da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyum'unda oıynanacak. Mücadele ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak

Bobo, Beşiktaş'ı üzmek istiyor
Bir dönem Beşiktaş formasını giyen Kayserisporlu Bobo, Ziraat  Türkiye Kupası'nda yarın eski takımına atacağı gollerle takımını üst tura taşımak  istiyor. Bobo: "Umarım centilmence geçen maçın ardından üst tura  yükselen taraf biz oluruz" - Teknik direktör Dumlupınar: "Bobo'ya  Beşiktaş karşısında çok güveniyoruz"Bir dönem Beşiktaş formasını terleten  Kayserispor'un golcü oyuncusu Bobo, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bu akşam oynanacak maçta eski takımını üzmeyi hedefliyor.AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, 2006-2011 döneminde  Beşiktaş'ta oynayan Brezilyalı oyuncu Bobo, 3 sezondur Kayserispor için ter  döküyor. Bu sezon sakatlığı dolayısıyla bir süredir formasından uzak kalan Bobo,  Beşiktaş maçında ilk 11'de sahaya çıkmaya hazırlanıyor.Antrenmandaki hırs ve isteğiyle dikkati çeken golcü futbolcu, idmanın  ardından da tek başına şut çalışması yaparak, Beşiktaş maçında en hazır şekilde  sahada olmanın hesaplarını yapıyor.

"Beşiktaş galibiyeti takıma büyük moral verecek"
Bobo, yaptığı açıklamada, geçmiş yıllarda Beşiktaş'ta güzel günler  geçirdiğini şimdi ise Kayserispor'un başarısı için mücadele verdiğini söyledi.Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselmek için Beşiktaş'ı  elemeleri gerektiğini ifade eden Bobo, şunları kaydetti:"PTT 1. Lig'de lider durumdayız, şampiyonluğa doğru gidiyoruz. Kupada  da yükselebildiğimiz yere kadar çıkmak istiyoruz. Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı  var. Beşiktaş galibiyeti takıma büyük moral verecek. Sakatlığımı atlattım, şuan  hazır durumdayım. Beşiktaş karşılaşmasında teknik direktörümüz Cüneyt  Dumlupınar'dan görev bekliyorum. Beşiktaş maçında atacağım gollerle takımımı  çeyrek finale taşımak istiyorum. Umarım centilmence geçen maçın ardından üst tura  yükselen taraf biz oluruz."

"Bobo'ya Beşiktaş karşısında çok güveniyoruz"
Sakatlığını atlatan Bobo'ya Beşiktaş maçında ilk 11'de görev  vereceğini bildiren teknik direktör Cüneyt Dumlupınar da Brezilyalı futbolcunun  Türkiye liglerinin en iyi golcülerinden biri olduğunu dile getirdi.Kalitesi tartışılamayacak oyuncularının sakatlığı dolayısıyla bir süre  takımdan ayrı kaldığını hatırlatan Dumlupınar, "Bobo sakatlığını atlattı ve  aramıza döndü. Şuan için hiçbir problemi yok, hazır durumda. Bobo'ya Beşiktaş  karşısında çok güveniyoruz. Umarım Bobo Beşiktaş karşısında iyi futbol ortaya  koyar ve bunu da gollerle süsler" dedi.

İki lider karşı karşıya gelecek
Yarınki maçta Spor Toto Süper Lig'in lideri ile PTT 1. Lig'in  liderinin karşı karşıya geleceğini aktaran Dumlupınar, şöyle devam etti:"Beşiktaş'ı eleyecek potansiyele sahibiz. Kupada grubumuzu lider  tamamlayarak, üst tura çıktık. Seyircilere keyifli bir maç izlettireceğimize  inanıyorum. Taraftarımızın desteğiyle çok iyi bir oyun ortaya koyacağız. Takımın  morali yerinde. Takım olarak maça hazırız. Taraftarımızdan bu zorlu karşılaşmada  bize destek olmalarını istiyoruz."Dumlupınar, sakatlığı süren Cemil Adıcan ve Gaziantep Büyükşehir  Belediyespor maçında elmacık kemiği kırılan Sereno dışında eksiklerinin  bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.