Öne Çıkanlar ingiltere Londra IOD Yöneticiler cemal kaşıkçı kktc 24 haziran seçimleri türkiye Dünyaca Ünlü Ambargoed ALEVİ FESTİVALİ LONDRA Sherfield Town FC

Bu haber kez okundu.

LONDRA RİNGİNDE ŞİAR ÖZGÜL ŞİMŞEKLER ÇAKTIRACAK

Avrupa Aajsnı (AVA) Nurcan Gökçe PATIR/Londra-İngiltere’nin başkentinde gurbetçiler adına yumruk atacak. Londra profesyonel Box maçına ev sahipliği yapıyor. 5 Temmuz’ da  İlk professyonel maçını gerçekleştirecek olan Şiar Özgül Şimşek’i, ilk profesyonel maçına Mo Hussein hazırlıyor. Champions Boxing Club’ da bir yıldır maça hazırlanan boksör İddialı şekilde antrenmanlarını sürdürüyor. İlk profesyonel maç için ringe çıkacağını belirten genç boksör, hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu belirti . Türkiye şampiyonu olan Şimşek  8 yıl boyunca Fenerbahçe Boks Kulübü’nde dövüştü.

Londra’nın Bethnal Green bölgesindeki Yok Hall’de 5 Temmuz Cuma akşam saat 17.30’da gerçekleşecek maçın biletleri  satış noktalarından  ve 07825 618 018 numaralı telefondan Mehmet veya 07538 839 590 numaralı telefondan, Deniz’den alınabilecek. Bilet ücretleri ise , 30, 35 ve VIP 65 pound olarak Box severlere  sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.