Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Vladimir Putin acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

Mersin İdmanyurdu Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri

Mersin Stadı'nda saat 17.00'da başlayacak müsabakayı Alper Ulusoy  yönetecek. Lİgde 11 hafta sonunda 24 puan toplayan Fenerbahçe, lider Beşiktaş'ın  iki puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor. Düşme potasında yer alan Mersin  İdmanyurdu ise 17. sırada ve 7 puana sahip.
 
İyi savunmasıyla dikkati çekiyor
Sarı-lacivertli takım, son haftalardaki iyi savunmasıyla sonuç almayı  başardı. Attığı gol sayısı son haftalarda düşmesine rağmen Fenerbahçe, yaptığı  iyi savunmayla rakiplerine üstünlük kurmayı başardı. Ligdeki son 4 maçında sadece  bir gol yiyen ancak dört gol atabilen "Sarı Kanaryalar", 10 puan çıkarmayı  başardı. Bu periyotta Galatasaray ile sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe;  Torku Konyaspor, Osmanlıspor ve Kayserispor'u 1-0'lık skorlarla mağlup etti.
 
Fernandao kart sınırında
Fenerbahçe'de Mersin İdmanyurdu maçı öncesi üç futbolcu sarı kart  sınırında bulunuyor. Ligde önceki haftalarda üç sarı kart gören Fernandao, Josef de Souza  ve Mehmet Topal yarınkı karşılaşmada aynı durumla karşı karşıya kalırsa 13.  haftada oynanacak Trabzonspor mücadelesinde cezalı duruma düşecekler. Fenerbahçe'de Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Abdoulaye Ba, Caner Erkin  ve Raul Meireles'in sakatlıkları bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.