Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe Aytac uk Bursa Kebap Evi ingiltere

Bu haber kez okundu.

Mesut Özil Barcelona ile anlaştı mı
Katalunya Radyosu'nun verdiği bilgiye göre Türk asıllı Alman oyuncu, Barcelona ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Barcelona'nın Özil için 20 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği dile getirildi.Mesut Özil Arsenal ile yeni sözleşme yapmazsa, sezon sonunda bonservissiz olarak istediği takıma imza atabilecek.Philippe Coutinho transferini gerçekleştiremeyen Barcelona'nın B planını devreye sokarak Alman milli futbolcu ile anlaşma sağladığı kaydedildi. Daha önce Real Madrid'de top koşturan yıldız oyuncunun Barcelona'ya transfer olması durumunda oluşacak tepkiler de merakla bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.