Öne Çıkanlar hükümet iran özel jet Kaplıca rakip brunson chp iç yönetim Bekir Pakdemirli ingiltere başbakanı may fidan dikme 31 mart seçim plastik poşetler

Bu haber kez okundu.

Michael Schumacher'in ailesine tehdit mesajları yağdı

İngiliz Daily Mail'in haberine göre Hüseyin B. adındaki bir şahıs, 14 Şubat 2016'da Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher'in mail adresine tehdit dolu bir mail gönderdi.Mailde "Eğer 31 Mart 2016'ya kadar 900 bin euro yatırmazsanız çocuğunuz bir şekilde ölür. Zaten Formula 4'te pek çok kaza oluyor" yazıyordu.

Corinna bu mailin gelmesinin hemen ardından polise gitti ve polis banka bilgileri sayesinde şantajcıyı yakaladı.Dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı ve mahkeme sanığa 1 yıl 9 ay hapis cezasının yanı sıra, 4 bin 500 euro para cezası verdi. Şantajcı aynı zamanda hapiste yattığı süre içinde psikiyatrik terapi de görecek.Mick Schumacher bu yıl Formula 3'te yarışmadan önce Formula 4 serisinde mücadele etmişti.

Kaynak: Hürriyet

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.