Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice

Bu haber kez okundu.

Mustafa Denizli'nin tahmini doğru çıktı

Fenerbahçe dev mücadelede ezeli rakibi Galatasaray'ı tek golle mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin golü ise Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt’tan geldi. Fenerbahçe'nin 3 puana Kuyt'ın golüyle ulaşması, akıllara Mustafa Denizli'nin maç öncesi yaptığı analizi getirdi. Derbi için yaptığı analizde, en kritik oyuncunun Fener’in Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt’ın olacağını söyleyen Denizli, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kuyt’ın Fenerbahçe adına dönüş maçı olabilir. Bu maçta ne zaman ne olur bilinmez. Bu tip maçlar kendi yıldızlarını hiç umulmadık anlarda ön plana çıkarabilir, kendi yıldızlarını yaratır. Fenerbahçe orta sahada Diego ve Emre ile başlayamaz. Büyük ihtimalle Diego’yu ikinci yarıda kullanacaktır. Ön tarafa baktığınız zaman Kuyt, Emenike ve Sow’dan feragat etmeniz çok zor gözüküyor. Meireles ve Alves’i de bu düşünce çerçevesinde bu isimlere katarsak Diego’nun 11 başlaması oldukça zor. Alper sakat olmasaydı onun sahadaki varlığı Diego için bir kontenjan yaratabilirdi. Böyle bir şey olsa dahi İsmail Kartal’ın Diego ile başlayacağını düşünmüyorum... Bu maçın benim değerlendirmelerime göre birinci derecede etkili oyuncusu Dirk Kuyt olacaktır. Kafamda maçı oynadığım zaman son 4-5 haftada performansıyla arkadaşlarının gerisinde olan Kuyt bu maçın sürpriz adamı olarak ön plana çıkabilir, oyun planları da bunu gösteriyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.