Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Necdet Topçu vefat etti

Avrupa Ajansı (AVA) SPOR - İngiltere’de Türk Spor camiasının en eski muhabirlerinden spor adamı gazeteci Necdet Topçu vefat etti. Uzun yıllar çeşitli gazetelerde spor editörü olarak görev yapan Necdet Topçu hayatını kaybetti. Londra basınında Avrupa, Pazar gazetesinden Toplum Postası’na birçok kurumda emeği geçen en son Londra Gazete’de Spor Editörü olarak görev yapan Necdet Topçu, 63 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Geçirdiği rahatsızlığa yenik düşen Necdet Topçu, 21 Ocak 2019 tarihinde yaşamını yitirdi

Uzun yıllardır rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Necdet Topçu, geçen haftalarda geçirdiği ameliyat sonrasında Londra’da hizmet veren bir hastanede müşahede altında tutuluyordu. Geçirdiği rahatsızlığa yenik düşen Necdet Topçu, 21 Ocak 2019 tarihinde yaşamını yitirdi.

Vatan Öz :

“İngiltere’de Türk Spor camiasının en eski muhabirlerinden spor adamı gazeteci Necdet Topcu vefat etti. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

Erdogan Baca :

“Çok üzgünüm değerli bir spor adamımızı kaybetik, ailesine sabırlar diler mekanının cenet olmasını dilerim”

Akın Uysal :

“Necdet Topçu kardeşimizi kaybettik. Üzgünüz Allah Rahmet eylesin yattığı yer nur mekanı cennet olsun”

Alp Ermiya :

“Seni asla unutmayacağız Güzel İnsan. İngiltere’de yaşayan Türk Halkının Başı Sağolsun Gazteci Spor Adamı Necdet Topcu’yu kaybettik.Ama ruhu ve yaptıkları hizmetler yalayacak sadece onu bedenen kaybettik....Rahat uyu”

Ali Şakar :

“Necdet Topçu’ya Allah rahmet etsin . Ailesine baş sağlığı ve sabırlar dilerim .”

Zeki Salih :

“Mekanı Cennet Olsun Işıklar içinde Uyusun”

Nazım Çelebi :

“Allah rahmet eylesin mekanı cenet yattığı yer nur olsun”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.